Buderus Kombi Çeşitleri

Buderus Kombi Çeşitleri

Buderus Kombi Çeşitleri

Buderus Kombi Çeşitleri Online Keşif 2
Kombiler günlük hayatımızda aktif bir şekilde kullandığımız cihazlardır. Öyle ki ısınma ihtiyacımızın neredeyse hepsini kombiler sayesinde sağlarız. Örneğin ısınma, sıcak su vb. ihtiyaçlarımızın hepsine kombiler sayesinde ulaşırız. Bu yüzden de kombiler her hanede ve iş yerinde olmazsa olmaz bir ihtiyaç haline gelmişlerdir. Böyle bir durumda da devreye Buderus kombi modelleri devreye giriyor.
Kilit Noktalar
  • Buderus kombinin kullanıcılarına sağladığı avantajlar sayesinde hem verimli hem de tasarruflu ısınma etkenlerinden yararlanabiliyorsunuz.
  • İhtiyacınız olan Buderus kombi modeline kalifiye bir mühendise danışarak veya yetkili satış bayilerinden ulaşabilirsiniz.&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;gt;&amp;lt;/li&amp;gt;</span></li>
  • Buderus kombi modelleri arasında bütün haneler için uygun kombi bulunur. Bu nedenle alacağınız kombinizin eviniz ile uyumlu olması önemlidir.</span&gt;
Yazı Konu Başlıkları

Buderus Kombi Avantajları

Buderus kombiler her ev ve iş yerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek çeşitli özelliklere sahiptirler. Bu sayede hanenize uygun Buderus cihazını bulup dört mevsim konforun tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca Buderus cihazlarının özellikleri sizleri mutlu edecektir. Çünkü Buderus kombi cihazlarının üstün performansları sayesinde, hem yüksek verim hem de tasarruf imkânlarından yararlanabilirsiniz. 

Buderus modellerinin genel özelliklerinden biri de yoğuşmalı cihazlar olmalarıdır. Yoğuşma özellikleri sayesinde tasarruf ve verim sağlama oranı büyük ölçüde artar. Bu da kullanıcılar için oldukça önemli etkenlerden biridir. Çünkü sağlanan özelliklerin çoğu yüksek verimli yoğuşmalı cihazlar sayesinde elde edilir. Saydığımız özelliklerin neredeyse tamamı da kullanıcılar için oldukça faydalı özellikler haline gelir. 

Sağlanan yüksek verim ve tasarrufların yanında yoğuşma özelliği sayesinde Buderus cihazları doğaya da oldukça faydalıdır. Çünkü yoğuşma özelliğinin bulunduğu Buderus cihazları salınan emisyon değerini en aza indirirler. Bu da doğaya salınan zararlı gaz salınımının en aza inmesi anlamına gelir. Yani bir Buderus kombi cihazına sahip olduğunuzda sadece hanenize değil doğaya da fayda sağlamış olursunuz. 

Buderus Kombi Tasarruflu Mu?

Bir kombi alırken en çok üzerinde durulan konulardan biri de tasarruf sağlayıp sağlamadığıdır. Buderus kombileri, enerji verimliliği konusunda son derece başarılıdır. Yüksek verimlilikleri sayesinde daha az enerji tüketir ve bu da faturalarınızı düşürmenize yardımcı olabilir.

Buderus kombiler ayrıca çevre dostudur. Düşük emisyon değerleri sayesinde atmosfere zarar vermezler ve sürdürülebilir bir ısıtma çözümü sunarlar. Bu da hem size hem de çevreye fayda sağlar.

Bununla birlikte, kombi seçerken dikkat edilmesi gereken diğer faktörler de vardır. Kombinin doğru şekilde boyutlandırılması, düzenli bakımının yapılması ve enerji verimliliği sınıflandırmasının göz önünde bulundurulması da önemlidir.

buderus kombi

Buderus Kombi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Buderus kombi marka cihazların çeşitli özellikler ve modellerde bulunduğundan bahsetmiştik. Peki, bu özellikler neye göre belirlenir? Eğer bir Buderus kombi modeli tercih edecekseniz yapmanız gereken işlemler oldukça basittir. Öncelikle alacağınız cihazın hanenizin büyüklü ile aynı orantıda kapasite seçeneğinde olması gerekir. Aksi takdirde istenilen verim ve özelliklere sahip olmazsınız. 

Kapasite seçeneğinin doğru bir şekilde seçilmesinin ardından özelliklerinin de ihtiyaçlarınıza uygun olduğundan emin olmalısınız. Çünkü Buderus yoğuşmalı kombi modellerinin oldukça farklı özellikleri bulunur. Bu özellikler arasında hayatınızı kolaylaştıran birçok özellik bulunur. Yani bir Buderus cihazı satın almadan önce hangi özelliklere ihtiyacınız olduğunu belirlemeli ve buna göre bir Buderus marka cihaz satın almalısınız. 

Tüm detaylara karar verdikten sonra cihazınızı gönül rahatlığı ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Fakat dikkat etmeniz gereken başka bir husus daha bulunuyor. Oda aldığınız kombi cihazının doğru bir şekilde montajının tamamlanmasıdır. Merak etmeyin Buderus bu konuda da yanınızda. Montaj işlemi yaptırmak için kalifiye bir teknisyenden yardım alıp cihazınızın doğru bir şekilde monte edildiğinden emin olabilirsiniz. 

buderus kombi

Buderus Kombi Modelleri

Bahsettiğimiz gibi Buderus marka cihazlar farklı model ve özelliklerde bulunur. Bu özellikleri sayesinde de kullanıcılarına benzersiz Buderus kombi verimini sunarlar. Her hane için farklı özellikleri bulunan cihazlar üzerinizden büyük bir yük alabilirler. Gelin birlikte öne çıkan birkaç Buderus modelini inceleyelim.  

  • Buderus Logamax Plus GB062
  • Buderus Logamax Plus GB022
  • Buderus Logamax Plus GB122i
  • Buderus GB172i

Buderus Logamax Plus GB062

Buderus kombi modelleri arasında kendini öne çıkarmayı başaran Buderus GB062, 24 kW ısıtma kapasitesi sayesinde hanenizdeki ısınma konforunu büyük ölçüde arttırabilir. Bunun yanında sağladığı 30 kW’lık sıcak su kapasitesi de oldukça yüksek bir değere sahiptir. Tam yoğuşmalı bir cihaz olan GB062 yüksek verim ve konfor hizmeti sunar. 

Geniş modülasyon aralığı sayesinde Buderus kombi sağladığı yüksek verimin yanında tasarruf açısından da oldukça etkili bir cihazdır. Çünkü GB062 en soğuk kış aylarında bile sizlere yüksek verim ve tasarruf imkânı sunabiliyor. Bu sayede giden fatura harcamalarınızdan büyük oranda tasarruf sağlayabiliyorsunuz. 

  • %109 yoğuşma verimi
  • Yüksek tasarruf oranı
  • 24 kW ısıtma kapasitesi
  • Kolay montaj imkânı
  • Kolay kullanım LCD ekran

Buderus Logamax Plus GB022

Buderus kombi GB022 modeli haneniz için oldukça iyi bir seçimdir. 20 kW ısıtma kapasitesi ve 25 kW’lık sıcak su kapasitesine sahip bir cihazdır. Sağladığı özellikler ile uyumlu olduğu hanelere kolaylıkla yüksek verim ve tasarruf imkânı sunabiliyor. Bu sayede harcanan maliyetleri de sizlere kısa zamanda geri döndürebiliyor. 

Bunun yanında Buderus GB022, sunduğu sessiz çalışma özelliği ile de kuru gürültüyü en aza indirebiliyor. Bu sayede kombiniz gece saatlerinde bile neredeyse hiç ses çıkarmadan çalışabiliyor. Sağladığı bu özellikle küçük boyuttaki hanelerdeki ses problemlerine çözüm üretebiliyor. 

  • Kompakt boyut
  • 1:5 modülasyon aralığı
  • 20 kW ısıtma kapasitesi
  • Kolay kullanım LCD ekran

Buderus Logamax GB122i

Buderus GB122i cihazının tam yoğuşma teknolojisi ile çalışması sayesinde sizler de hanenizde yüksek konfor imkânına ulaşabilirsiniz. 24 kW ısıtma kapasitesine sahip Buderus kombi modeli aynı zamanda 30 kW’lık da sıcak su kapasitesi de sunabiliyor. Sağladığı ısınma ve sıcak su kapasitelerinin yanında %15 oranında tasarruf imkânı da bulunuyor. 

Ayrıca 1:10 geniş modülasyon aralığı sayesinde Buderus sınıfının en geniş modülasyon aralığına sahip cihazıdır. Bu sayede yüksek verim ve tasarruf imkânlarından oldukça iyi bir oranda fayda sağlayabiliyorsunuz. Sağladığı özelliklerin yanında kolay kullanım imkânı da sunması Buderus GB122i’yi kullanıcıların gözünde ideal cihaz haline getiriyor. 

  • Kolay kullanım LCD ekran
  • 1:10 geniş modülasyon aralığı
  • Al-Si alaşımlı eşanjör
  • Yüksek tasarruf oranı
buderus kombi

Buderus GB172i

Buderus yoğuşmalı kombi GB172i modeli estetik tasarıma sahip yüksek verimli bir cihazdır. Diğer kombi modellerine göre oldukça farklı bir tasarıma sahiptir. Yüksek verim ve tasarruf oranı sunan GB172i 12 litrelik genleşme tankına sahip bir cihazdır. Aynı zamanda Buderus geliştirilmiş yoğuşma teknolojisi ile çalışabilen bu cihaz büyük ısıtma sistemlerinde sorunsuz bir şekilde çalışmayı sürdürebiliyor. 

1:8 geniş modülasyon aralığı ile sağladığı verimin yanında büyük ölçüde tasarruf da sunabilir. Bu sayede dört mevsim boyunca hem tasarruflu hem de konforlu iç mekâna sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca %109 yoğuşma verimi sayesinde doğalgaz tüketiminizi minimum seviyeye indirebilirsiniz. 

  • 1:8 geniş modülasyon aralığı
  • 24, 30 ve 35 kW’lık kapasite seçenekleri
  • Al-Si alaşımlı eşanjör
  • Yüksek tasarruf oranı
  • 12 litrelik genleşme tankı

Kombi Bakımı ve Uzun Ömürlü Kullanım İpuçları

Kombi bakımı, evinizdeki kombinin uzun ömürlü bir şekilde çalışmasını sağlamak için oldukça önemlidir. Kombilerin düzenli olarak bakımı yapılmadığında performanslarında düşüşler yaşanabilir ve arızalar meydana gelebilir. Bu nedenle kombinizin bakımını ihmal etmemeniz önemlidir.

Bakım İşlemleri

Kombi bakımı yaparken öncelikle cihazın iç ve dış temizliğini düzenli olarak yapmalısınız. Ardından, kombinin parçalarını kontrol ederek gerekli olan yağlamaları ve ayarlamaları yapmalısınız. Eğer kombinizde bir arıza fark ederseniz, hemen bir uzmana danışmalısınız. Unutmayın, kombi bakımı evinizdeki konforunuzu sağlamak için gereklidir.

buderus kombi

Buderus Kombi Fiyatları

Buderus kombi fiyatları da diğer kombiler ile benzer fiyat bandında piyasaya çıkar. Yani farklı bir marka cihaz ile neredeyse aynı fiyattadırlar. Tabi ki de aralarında fiyat farkı bulunabilir. Fakat bu durum sunulan özellikler açısından farklılıklar gösterir. Buderus marka cihazların sizlere sunduğu faydalar göz önüne alındığında fiyatları oldukça ekonomiktir. Eğer bir Buderus modeli tercih ederseniz bu farka sizler de şahit olabilirsiniz. 

Buderus kombi modellerinin sizlere sunduğu birçok özelliğin yanında tasarruf oranları ön plana çıkar. Çünkü kombinize harcadığınız maliyetleri tasarruf yaparak kendinize geri döndürebilirsiniz. Bu etken göz önünde bulundurulduğunda tasarruf oranı alacağınız cihazda önemli özelliklerden biri haline geliyor. Yani bir Buderus modelini tercih ederseniz sağladığı tasarruflar ile harcanan maliyetlerinizi kısa zamanda geri döndürebilirsiniz. 

Diğer kombiler gibi Buderus cihazlarında da ne kadar fazla özellik bulunursa fiyat o kadar artacaktır. Fakat bu gözünüzü korkutmasın, bahsettiğimiz üzere Buderus kombiler kendilerini geri çevirebilen cihazlardır. Yani hayatınızı kolaylaştıracak özellikleri tercih etmekte geri adım atmayın. Sizler de bir Buderus modeline sahip olun ve hayatınızı kolaylaştırın. 

Sık Sorulan Sorular

Buderus kombi nasıl çalışır?

Buderus kombiler, suyu ısıtarak evin ısınmasını ve sıcak su ihtiyacını karşılar. Yakıt olarak genellikle doğal gaz veya dizel kullanılıyor.

Buderus kombi bakımı nasıl yapılır?

Buderus kombi bakımı uzman servisler tarafından belirli aralıklarla yapılmalıdır. Kombi bakımı sırasında temizlik, filtre değişimi ve kontrol işlemleri gerçekleştiriliyor.

Buderus kombi arızaları neler olabilir?

Kombilerde sık karşılaşılan arızalar arasında su sızıntısı, alev alamama, radyatörlerin ısınmaması gibi sorunlar bulunmaktadır.

Buderus kombi su basıncı nasıl olmalıdır?

Buderus kombi su basıncı genellikle 1 ila 2 bar arasında olmalıdır. Basınç değeri kombinin sağlıklı çalışması için önemlidir.

Buderus kombi ne zaman değiştirilmelidir?

Buderus kombi genellikle 15-20 yıl arasında kullanılabiliyor. Ancak performans düşüşü, sık arızalar veya eskiyen parçaları nedeniyle değiştirilmesi gerekebiliyor.

Kategoriler: [post_category]

Online Keşife Abone Ol

Bir Yanıt

  1. Çok güzel sessiz çalışıyor önceki kombiden Çok daha verimlidir
    Tek sorun tamamen kapatınca yeniden açınca bizaz sikinti yaratiyor sigortadan anaktardan kapatmayin Çok güzel memnun kalirsiniz oğluma de aldım kombiyi de rizede evimde alacağim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yalıtım Teknolojileri: Enerji Verimliliği ve Çevresel Etkiler
Yalıtım Teknolojileri: Enerji...
Yalıtım teknolojileri günümüzde önemli bir konu haline gelmiştir. Enerji verimliliğini artırmak, çevresel etkileri en aza indirmek…
Asansör Teknolojisindeki Yeni Dönüşümler ve Gelecek Vizyonları
Asansör Teknolojisindeki Yeni...
Asansör teknolojisi günümüzde hızla gelişmekte olup, pek çok yeni dönüşüm ve gelecek vizyonu ile karşımıza çıkmaktadır.
Akıllı Damlama Sulama Sistemi ile Tarım Verimliliğini Artırma Yolları
Akıllı Damlama Sulama...
Akıllı damlama sulama sistemi tarım verimliliğini artırmak için oldukça etkili bir yöntemdir. Bu sistem sayesinde bitkilerin…

Online Keşife Bültene Abone ol

Güncel Konular

Yalıtım Teknolojileri: Enerji Verimliliği...
Yalıtım teknolojileri günümüzde önemli bir konu haline gelmiştir. Enerji verimliliğini…
Asansör Teknolojisindeki Yeni Dönüşümler...
Asansör teknolojisi günümüzde hızla gelişmekte olup, pek çok yeni dönüşüm…
Akıllı Damlama Sulama Sistemi...
Akıllı damlama sulama sistemi tarım verimliliğini artırmak için oldukça etkili…
Doğalgaz Arıza Durumunda Ne...
Doğalgaz arızaları evimizde, iş yerimizde hatta sokakta karşımıza çıkabilecek can…
Yangın Tesisatı Nedir?
Yangın tesisatı, bir yapıda olası yangın durumlarında yangının erken tespiti,…

Dilediğiniz Makaleyi Bulun...

Online Keşif'teki çerezler hakkında?

Bu site, cihazınızda bilgi depolamak için çerezler kullanır – bazıları sitemizin çalışması için gereklidir, diğerleri ise siteyi ve reklamlarımızı geliştirmemize yardımcı olur, ancak siz izin vermedikçe gerekli olmayan çerezleri ayarlamayacağız.

Tercihlerinizde istediğiniz zaman değişiklik yapabilirsiniz.